Palma
Messages : 3932 Date d'inscription : 17/12/2010 Age : 55
| Sujet: La Goulue--- Ven 18 Déc - 18:52 | |
| A truly wicked treat-getting into the best bourbon, tarting it up with butter and a shot of sugar, then mixing it with coconut milk rather than mere egg nog. Zounds, is that good! Foody The image is of one of Toulouse-Lautrec's favorite models, La Goulue. The name meant "The Glutton" and she was a real firecracker who danced, ate, and drank her way through the golden age of Moulon Rouge. Alas, the times changed and La Goulue was said to have ended up as a penniless old hag who would tell wonderful stories of her misspent youth. | |
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Palma
Messages : 3932 Date d'inscription : 17/12/2010 Age : 55
| Sujet: Re: La Goulue--- Ven 18 Déc - 21:14 | |
| Autant en bouteille c'est juste pas possible : odeur forte d'alcool. Sur la peau c'est beaucoup mieux. Au départ l'odeur est très artificielle puis après il ne reste que le meilleur. Il me fait penser à un coco boisé, un bois sombre. Je ne sens pas le beurre, le bourbon oui, du bois très fort et du coco sec. Pas très sucré. | |
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